Yücel Edebali'ye ödülü takdim edildi

Yücel Edebali'ye ödülü takdim edildi

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin "15. ÇEK Hizmet Ödülü"ne layık görülen, Amerika'da bulunması nedeniyle törene katılamayan Yücel Edebali'ye ödülü takdim edildi.

Yaşamını Amerika'da sürdüren Yücel Edebali, Türkiye ziyareti sırasında Kır Çiçeklerini de unutmadı.

Edebali'nin, Güler - Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan Kır Çiçeklerini ziyaretinde ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Eski Başkan Mümin Ceyhan, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Müfit Parlak, Aral Alkan, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci hazır bulundu.
Kır Çiçekleriyle yurt yemekhanesinde öğle yemeğinde bir araya gelen Yücel Edebali, yemek sonrası kızların masalarını dolaşarak onlarla sohbet etti, sınav hazırlıkları, okul ve bölüm tercihleri hakkında konuşarak tecrübelerini paylaştı.

Edebali'nin Amerika'da misafir ettiği ve şu an üniversite öğrencisi olan Kır Çiçeği Şevval Oktay'da sürpriz yaparak Yücel Edebali ile bir araya geldi.

15. ÇEK Ödülleri Hizmet Ödülüne layık görülen, ancak Amerika'da bulunması nedeniyle törene katılamayan Edebali'ye Buğra Küçükkayalar ve  Mümin Ceyhan tarafından ödülü takdim edildi.

Yücel Edebali, 3 Mart Eğitim Yerleşkesini ziyaretinin ardından Bursa ziyaretini noktaladı.

Fotoğraflar