Umutları her daim yeşertmek için

Umutları her daim yeşertmek için

BUSİAD Sevgi Eğitim Komisyonu üyeleri, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sosyal sorumluluk projesi -Kır Çiçekleri Okusun Diye- için bir araya geldiler.

       ÇEK Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda yapılan toplantıya, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Kuter, Komite Başkanı Beril Baylan, Yurt Müdürü Leyla Sevinç ile üyeler katıldı.

      Toplantıda, Kır Çiçekleri'ne burs bulunması, projenin daha geniş kitlelere tanıtımı konusunda tanıtımın yapılması konuları ele alınırken, Başkan Küçükkayalar da, toplantıya ilk kez katılan konuklara sosyal sorumluluk projesi -Kır Çiçekleri Okusun Diye- hakkında bilgi verdi.

      Küçükkayalar, özverili çalışmaları ve katkılarından ötürü Komite üyelerine teşekkür etti. Komite'nin daha genişlemesi, okutulan kız öğrenci sayısının daha da artması için çalışmaların devam etmesi gerektiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

       "Bursa yöresinde okutulmayı bekleyen ne kadar kızımız var, bilmiyoruz. Hedefimiz, daha çok kız çocuğunu okutmak ve hepsinin umudu olmak. Bunun için birlikte alacağımız daha çok yol var. Bugüne kadar çok iyi şeyler yaptık, bundan sonra da yapacağımıza inanıyor, katkılarınız için çok teşekkür ediyorum."

       Komite Başkanı Beril Baylan da, ÇEK çatısı altında kız çocuklarına harika hizmetler verildiğini, bu derece heyecan ve istekle çalışmanın bir parçası olmanın çok mutluluk verici olduğunu belirterek, eş, dost ve arkadaş çevresinin bu yapının bir parça olmasını istedi.

        Katılımcılar da, projeyi tanıtmak ve destek olmak için çalışacaklarını bildirdiler.