TEMAD'dan övgü ve destek

Çağdaş Eğitim Kooperatifi, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Doğaç ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Başkan Buğra Küçükkayalar, konuklara yaptığı sunumda, ÇEK'in kuruluş amacı, mali yapısı, sosyal sorumluluk projeleri, yürütmekte olduğu çalışmalar ile hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Değişen sınav sistemi ile yeni Kır Çiçekleri bulmakta zorluk çektiklerini belirten  Küçükkayalar,"Ulaşılabildiğimiz öğrenci sayısı yetersiz, TEMAD kırsalda yaptığı çalışmalarda oradaki ailelere, öğrencilere Bursa'da kalacakları bir yer olduğunu anlatırsa daha fazla kızımıza ulaşırız" dedi.

Küçükkayalar, TEMAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini, ÇEK'in sosyal sorumluluk projeleri "Kır Çiçekleri Okusun Diye" ve "ÇEK(İ)MECE"de ortak işlere imza atılması halinde verimli sonuçlar alabileceklerini ifade etti.

TEMAD Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Doğaç da, ÇEK'le paydaşlık, proje üretmek, kalıcı güzel işler yapmak amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini, her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını söyledi.

İnanılmazı başaran ÇEK'e her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden Doğaç, "Verdiğimiz bursların bir bölümünü ÇEK'e kaydırabiliriz. Astsubay eşlerini bir projede bir araya getirebiliriz. Sizlere olan inancımız tam" diye konuştu.

 

 

Fotoğraflar