Rotarylerden bilişim laboratuvarına destek

Rotarylerden bilişim laboratuvarına destek

Bursa, Gökdere ve Demirtaş Rotary kulüpleri tarafından iç donanımları yaptırılan Çağdaş Eğitim Kooparatifi 3Mart Eğitim Kurumları Bilişim Laboratuvarı törenle hizmete açıldı.

        3 Mart İlkokulu ve Ortaokulu'nda düzenlenen törene, Milli Savunma ve Milli Eğitim eski Bakanı Turhan Tayan, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, ÇEK eski Başkanı Prof. Dr. Ulviye Özer, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Kuter, Rotary 2440. Bölge Guvarnörü Alaeddin Demircioğu, Bursa Rotary Kulübü Başkanı Ezel Zeydanlı, İşadamı Celal Gökçen, Rotary kulüplerinin üyeleri ile kurum müdürleri katıldı.

        Okul Müdürü Ayla Okumuş, törende yaptığı konuşmada, bilişim laboratuarlarının donanımını sağlayan Rotary kulüpleri başkan ve üyelerine teşekkür etti.

        Bursa Rotary Kulübü Başkanı Ezel Zeydanlı, Atatürk'ün açtığı yolda yürüyen bireyler olarak, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne verdikleri desteği sürdüreceklerini, bunun daha düzenli olması için fon oluşturduklarını söyledi.

         ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, 3 Mart Okulu güneş enerjisi projesi ve Kır Çiçekleri yararına konserler başta olmak üzere birçok konuda Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne destek veren Rotary kulüp başkanları ve üyelerine teşekkür etti, bundan sonra da sosyal ve kültürel etkinliklerde birlikte çalışma dileğinde bulundu. Küçükkayalar, okula spor salonu ile Kır Çiçeklerine ikinci bir yurt yapımı konusunda Rotarylerden destek istedi.

          Guvarnör Alaeddin Demircioğu da, tek amaçlarının,  Atatürk açtığı yolda, gösterdiği hedefte karşılık beklemeksizin hizmet vermek ve azimle çalışmak olduğunu kaydetti.

          Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

 

 

Fotoğraflar