Rektör Hoca'ya nezaket ziyareti

Rektör Hoca'ya nezaket ziyareti

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kılavuz'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlükteki ziyarette, Denetleme Kurulu üyeleri Buğra Küçükkayalar ile Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu hazır bulundu.

Başkan Prof. Dr. Parlak, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. ÇEK'in, Türkiye'nin ilk ve en büyük "sosyal amaçlı" eğitim kooperatifi olduğuna işaret eden Prof. Dr. Parlak, Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Alt Komisyonu üyelerine ÇEK sunumu yaptıklarını anımsattı.

Üniversite açma konusunda Bursa Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı'nı kurduklarını kaydeden Prof. Dr. Parlak, bu konuda Bursa'daki iş insanlarının kurmuş olduğu vakıflarla görüşmeler yapıldığını, Uludağ Üniversitesi'nin de deneyimlerinden yararlanılacağını vurguladı.

Prof. Dr. Parlak, 3 Mart Eğitim Kurumlarının sportif başarılarını spor salonu yapımıyla taçlandıracaklarını belirterek, bir bağışçının katkılarıyla yakın zamanda spor salonunun inşaatına başlanacağını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Kılavuz da, proje ya da akademik çalışmalarda Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne yardımcı olacaklarını söyledi.

Fotoğraflar