Liselerimize anlamlı ziyaret

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Anadolu Lisesi - Halil Güleç Fen Lisesi,  23 Eylül 2017 tarihinde yapılacak açılış öncesi önemli bir konuğu ağırladı.

ÇEK imecesine ve fen lisesinin yapımına önemli katkı sunan Halil Güleç'in ziyaretinde, Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Kuter ve Okul Müdürü Kaan Selçuk hazır bulundu.

Okulu gezen Halil Güleç'e Başkan Küçükkayalar, çalışmalar, Müdür Kaan Selçuk da,  eğitim-öğretim ve fiziki mekanlar hakkında bilgi verdi.

ÇEK'e sunduğu katkılar nedeniyle Halil Güleç'e teşekkür eden Buğra Küçükkayalar, "'Aklın ve bilimin' rehberliğinde başlattığımız yürüyüşte yanımızda olmanız ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunma adına yaptığınız katkılar nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Öğrencilerin çiçek sunduğu Halil Güleç de,  Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yaptığı çalışmaları çok anlamlı bulduğunu ve bu yapıyı önemsediğini belirterek, kurumun bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Fotoğraflar