Lionslardan anlamlı ödül

"24 Kasım Öğretmenler Günü"nde en anlamlı ödül Bursa Lionslardan geldi.  Lionslar, 10 yılı aşkın süredir düzenli olarak Kır Çiçeklerine gönüllü olarak ders veren Ayten Şirin ile Mithat Beki'ye "Yılın Öğretmeni" ödülünü verdi.

Yurtta düzenlenen törene, ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Müfit Parlak, Lions 118 K Direktörü Dursun Özbey, Yeşil Lions Başkanı Yücel Akgün, Lions başkanları, üyeleri, Destek Birimler Müdürü Ayşen İnci, Yurt Müdürü Leyla Sevinç, Müdür Yardımcısı Meliha Coşkun ile öğrenciler katıldı.

Leyla Sevinç, 10 yılı aşkın süredir Kır Çiçeklerine ders veren gönüllü öğretmenlerin ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi, ödüle layık gören Lionslara da şükranlarını sundu.

Turgut Yalkı, tanıtım filminin ardından konuklara, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin kuruluş felsefesinden, akademik ve sosyal projelerine 23 yıllık süreçte yaptığı çalışmalar hakkında konuklara bilgiler verdi.

Buğra Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperati'nin sosyal sorumluluk projeleri "Kır Çiçekleri Okusun Diye" ve "ÇEKİMECE"ye Lionslardan destek istedi.

Dursun Özbey de, bu yıl ilk kez verdikleri "Yılın Öğretmeni" ödülünü böyle anlamlı bir projeye uzun yıllar destek veren öğretmenlere vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Lionsların en önemli olgusunun, Atatürk sevgisi, Cumhuriyet değerleri ve sosyal projelere destek olduğunun altını çizen Özbey, bin 700 öğrenciye burs verdiklerini, bundan sonra bursların Çağdaş Eğitim Kooperatifi ve Kır Çiçeklerine yönelmesi konusunda çalışma yapacağının sözünü verdi.

Konuşmaların ardında Ayten Şirin ile Mithat Beki'ye ödülleri verildi.

Fotoğraflar