Kır Çiçeklerine tablet desteği

Kır Çiçeklerine tablet desteği

Marmara ve İç Anadolu Sanayici İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MARSİFED) ile Bilişim Sektörü İş Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD), Kır Çiçeklerine tablet bağışında bulundu.

Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda düzenlenen teslim töreninde, ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan, ÇEK eski Başkanı Prof. Dr. Ulviye Özer, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, MARSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Başkan Yardımcısı Osman Akın, BİSİAD Başkanı Dağhan Uzgur, Bursa Rotary Kulübü eski Başkanı Ezel Zeydanlı hazır bulundu.

MARSİFED Başkanı Kaya, yaşama geçirdiği projelerle her kesimin takdirini kazanan Çağdaş Eğitim Kooperatifine katkı sunmayı, destek vermeyi, birlikte proje yapmayı, birlikte olmayı istediklerini belirterek, "Böyle bir kuruma destek vermekten mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz" dedi.

ARSİFED Başkan Yardımcısı Osman Akın, böyle güzel bir projenin sürdürülebilir olmasını çok önemsediğini ifade ederek, katkı sunan herkese teşekkür etti.

BİSİAD Başkanı Uzgur, bu bağışın bir başlangıç olduğunu, ortak projelerle bunun devamının geleceğini kaydetti. Uzgur, Kır Çiçeklerine köylerinde internet erişimi sağlanması konusunda çözüm bulmaya hazır olduklarını söyledi.

Bursa Rotary Kulübü eski Başkanı Ezel Zeydanlı, salgın sürecinde Kır Çiçeklerine yönelik bir proje geliştirmek amacıyla yola çıktıklarında MARSİFED, BİSİAD gibi iş dünyasının temsilcileri ile bir araya geldiklerini anımsattı. Zeydanlı, bu ve benzeri sosyal sorumluluk projeleri ile ÇEK'in yanında olacaklarını vurguladı.

Prof. Dr. Ulviye Özer, katkılarından dolayı başkanlara teşekkür etti.

Başkan Küçükkayalar da, ÇEK'in en önemli sosyal sorumluluk projesinin "Kır Çiçekleri Okusun Diye" olduğunu,  Bursa'nın köylerinden gelen kızların sosyal yaşamın bir parçası olması için her türlü desteği verdiklerini kaydetti. Kır Çiçeklerinin gelişimine yönelik çalışmalar da yaptıklarını anlatan Küçükkayalar, şöyle konuştu:

"Kızlarımız için iş dünyası,  sivil toplum örgütleriyle ortak projeler yapabiliriz. ÇEK olarak biz buna varız. Bugün MARSİFED, BİSİAD, yarın bir başkası... Çağdaş'a ve kızlarımıza katkı sunan kişilere, kurumlara, iş dünyası ve sivil toplum örgütü temsilcilerine çok teşekkür ediyorum. Birlikte alacağımız daha çok yolumuz var."

Fotoğraflar