Kır Çiçekleri yuvadan uçtu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin onur ve gurur abidesi olan Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan "Kır Çiçekleri"nin mezuniyet töreninde coşku ve hüzün bir arada yaşandı.

       Divan Otel'de gerçekleştirilen mezuniyet törenine, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu üyeleri Canan Şener ve Aral Alkan, kurum müdürleri ile Kır Çiçekleri'nin aileleri katıldı.
       Yurt Müdürü Sema Üçok törende yaptığı konuşmada, "Aslında onlar bizden değil, sadece yurttan ayrılıyorlar. Daima gönlümüzde yer alacaklar ve hiç unutmayacağız. Güle güle gidin. Sizlere güveniyoruz. Yolunuz açık olsun sevgili yavrularım" dedi.
       ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da, ÇEK'in temel hedefinin, geleceğin aydınlık Türkiye'sine çağdaş, laik, demokrat, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı aydın insanlar, özgür düşünen bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek, şunları söyledi:
       "Sizler geleceğimizsiniz. Sizler gururumuzsunuz. Sizlerin yetişmesine katkı koyarak, ülkemize aydınlık düşünceli bireyler yetiştirmek bizim asıl görevimiz. Aydınlanma meşalesini başarıyla taşıyacak olan Kır Çiçeklerimiz, bundan sonraki yaşamınızda başarılar diliyorum."
       Mezuniyet coşkusu ile yurttan ayrılmanın hüznünü yaşayan Kır Çiçekleri de, örnek bir birey olarak ÇEK'i en iyi şekilde temsil edeceklerini ve yapılanları hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.

      Mezuniyetlerini keplerini atarak kutlayan Kır Çiçekleri, bütün senenin yorgunluğunu ve stresini doyasıya eğlenerek attılar.

      Şef Bahadır Sevik'in yönetiminde Kır Çiçeklerinin seslendirdiği eseler dinleyenleri büyüledi.

      Gece, mezuniyet pastasının kesilmesiyle sonlandı. 

Fotoğraflar