Kapaklar Kır Çiçekleri Okusun Diye toplandı

Kapaklar Kır Çiçekleri Okusun Diye toplandı

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği'nce (BUİKAD) Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sosyal sorumluluk projesi "Kır Çiçekleri Okusun Diye"ye destek vermek amacıyla başlatılan mavi kapak toplama kampanyasına destek veren kurumlara "teşekkür belgesi" verildi.

Güler - Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen törene, BUİKAD başkanı İpek Yalçın, Başkan Yardımcısı Oya Eroğlu, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı, Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Füsun Kuter, Yurt Müdürü Leyla Sevinç ve destekçiler katıldı.

BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, törende yaptığı konuşmada, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin kız çocuklarının okutulmasına yönelik projesini çok önemsediklerini, BUİKAD olarak her fırsatta destek olmaya çalıştıklarını, ortak projelere imza attıklarını anlattı.

Kapak toplama kampanyasının da bu projelerden bunlardan biri olduğunu anımsatan Yalçın, "Kampanyada bugüne kadar 1 tonu aşkın kapak topladık. Buradan elde edilen geliri ÇEK'e bağışladık. Kampanyamıza destek veren, kişi, kurum, kuruluş ve okullara çok teşekkür ediyorum. Kampanyamız, devam ediyor" dedi.

Buğra Küçükkayalar da, BUİKAD ve kampanyaya katılan 20 destekçiye gösterdikleri özveri için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kampanyaya destek olanlara teşekkür belgeleri verildi.

 Kır Çiçekleri de yaptıkları seramik tabloyu İpek Yalçın'a hediye ettiler.

Fotoğraflar