"Hayatıma Sahip Çıkıyorum" Projesinde 3. dönem

"Hayatıma Sahip Çıkıyorum" Projesinde 3. dönem

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü tarafından organize edilen ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) bünyesinde burslu öğrenim gören ve yurtlarda konaklayan kız öğrencilerin kişisel ve psikolojik farkındalık kazanmalarını hedefleyen "Hayatıma Sahip Çıkıyorum" Projesinin 3'üncü dönemine yönelik imza protokol töreni gerçekleştirildi.

 

ÇEK Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen törene ÇEK Yönetim Kurulu Üyeleri Umut Ceyhan ve İpek Yalçın, ÇYDD Bursa Şube Başkanı Süheyla Kaplan, ÇYDD Bursa Şube Başkan Yardımcısı Nuray Akbaş, Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü Dönem Başkanı Gökmen Geyik ve geçmiş dönem Başkanı Ferahi A. Öztimur katıldı.

 

15 semineri kapsayacak program kapsamında üniversite öğrencileri için Ekim 2024 - Haziran 2025 arasında 8 eğitim, lise 9. ve 10. sınıf öğrencileri için de Ekim 2024 - Mayıs 2025 arasında 7 eğitim programı planlandı. Ekim ayı itibariyle program yürütücüsü Klinik Psikolog - Psikoterapist Ayşe Gavas Aslan liderliğinde eğitimlerin startı verilecek.

Fotoğraflar