En "Sağlıklı" dayanışma

Bursa'nın aydınlığa açılan penceresi Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sivil toplum örgütleriyle birlikte yürüttüğü ortak çalışmalarda dayanışmanın en güzel örnekleri veriliyor.

Prof. Dr. Müfit Parlak, Yönetim Kurulu üyeleri Kubilay Aydın, Dr. Ertuğrul Zeki Aydın, Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Bursa Eczacılar Odası Başkanı Okan Şahin ile Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan'a iadeyi ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Parlak, başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretlerin sağlık meslek odalarınca yapıldığını anımsatarak, "Her iki yönetime de çok teşekkür ediyorum. Dayanışma ve işbirliğini çok daha güçlü kılacağımıza inanıyorum" dedi.

Eczacılar Odası Başkanı Okan Şahin, ÇEK'e her konuda destek verme sözünü yineledi, yeni ortak bulma konusunda çalışacaklarını ifade etti.

Bursa Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Alpaslan Türkkan da, öğrencilerin aşı konusunda bilinçlenmesi amacıyla eğitim verebileceklerini, ÇEK bünyesindeki öğrencilere sağlık taraması yapabileceklerini kaydetti.

 

Fotoğraflar