Dünyanın en güzel çiçeklerine can suyu

Dünyanın en güzel çiçeklerine can suyu

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin sosyal sorumluluk projesine -Kır Çiçekleri Okusun Diye- bir destek de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile iş kadını Yasemin Akpınar'dan geldi.

        ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, BUİKAD Başkan Yardımcısı Oya Eroğlu, Genel Sekreter Şeyda Şençayır ve iş kadını Yasemin Akpınar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu'nu ziyaret etti.

        Buğra Küçükkayalar, Nilüfer Belediyesi'nin geri dönüşüm projesi kapsamında toplanan kapaklardan elde edilen gelirin "Kır Çiçekleri"ne burs olarak bağışlanması nedeniyle Başkan Mustafa Bozbey ile iş kadını Yasemin Akpınar'a "Teşekkür Belgesi" verdi.

        BUİKAD Başkan Yardımcısı Oya Eroğlu, Nilüfer Belediyesi'nin geri dönüşüm projesi kapsamında 30-35 noktada kapak toplandığını, buradan elde edilen gelirin Kır Çiçekleri'nin bursuna bağışlandığını bildirdi.

        Bir Cumhuriyet kadını ve BUİKAD olarak kız çocuklarının okumasına, topluma kazandırılmasına büyük önem verdiklerinin altını çizen Eroğlu, desteklerinden ötürü Başkan Mustafa Bozbey'e teşekkür etti.

        ÇEK Başkanı  Küçükkayalar,  belediye başkanlığı döneminde ÇEK'in her sorunuyla çok yakından ilgilenen Başkan Bozbey'e ve yaptığı katkı ile dünyanın en güzel çiçeklerine can suyu veren Yasemin Akpınar'a teşekkür etti.

        Başkan Bozbey de, ÇEK'i ve Kır Çiçekleri Okusun Diye projesini çok önemsediğini, her fırsatta destek olmaya çalıştığını belirterek, "Çok anlamlı ve duyarlı proje için Sayın Eroğlu'nu kutluyorum" dedi.