"Cumhuriyet Sözcüsü" Ödülü ÇEK'in

"Cumhuriyet Sözcüsü" Ödülü ÇEK'in

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne Uluslararası Lions Dernekleri 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu tarafından "Cumhuriyet Sözcüsü" ödülü verildi.

Cumhuriyetin 99. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ata Lions Kulübü ev sahipliğinde Gastro Sanayi'de gerçekleştirilen "Cumhuriyet Gecesi" ve "Cumhuriyet Sözcüsü" ödül törenine, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak ile Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Füsun Kuter katıldı.

 Ata Lions Kulübü Başkanı Murat Aydın, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, laik demokratik Türkiye'nin önemine dikkati çekerek, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde olduklarının altını çizdi.

118 K Yönetim Çevresi Yönetmeni Tamer Kunlar da, ödülü ilk kez bir kuruma verdiklerini,  Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin gerek eğitim alanındaki çalışmaları, gerekse sosyal sorumluluk projeleriyle ödülü fazlasıyla hak ettiğini kaydetti.

118 K Yönetim Çevresi Yönetmeni Tamer Kunlar, Ata Lions Kulübü Başkanı Murat Aydın ve Konsey Başkanı Tuba Tengiz Yılmaz, ÇEK Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak'a, "Cumhuriyet Sözcüsü" ödülünü takdim etti.

Prof. Dr. Müfit Parlak, ödülü aldıktan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi, katkısı olan başkan ve üyelere şükranlarını sundu.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin kuruluş amacı, felsefesi, üye profili, yönetimde ve kurullarda görev alanların çalışmaları ile sosyal sorumluluk projeleri - Kır Çiçekleri Okusun Diye, ÇEK(İ)MECE, ÇEKSANAT, ÇEKİRGEM- hakkında bilgiler verdi.

Türkiye'nin ilk eğitim kooperatifi olan ÇEK'in, sağladığı katma değer ve yaptığı çalışmalarla "sosyal kooperatifçilik" alanında rol model olduğunu belirterek, Lions'lara var olan ve yeni oluşturulacak projelerde ortaklaşa çalışma çağrısında bulundu.

Fotoğraflar