Çobanyıldızınız Bursa ÇEK

Çobanyıldızınız Bursa ÇEK

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı, ÇEK'leri yurt geneline yaymak, kurulu olanları daha da etkin hale getirmek amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Mersin ÇEK'i ziyaret etti.

       Yalkı, Mersin Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı HasanYılmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Siret Erdoğan, Saadet Bilir, Nümit Beydağ, Hüseyin Şahin ile üye Tomris Yılmaz'ın da hazır bulunduğu toplantıda, Bursa'da yürütülen çalışmalar ve gelinen nokta hakkında bilgi verdi.

       ÇEK'lerin yurt geneline yaygınlaşması, kurulu olanlarla dayanışma içinde olunması konusunu özel bir gündemle yapılan toplantıda ele alındığını anlatan Yalkı, önümüzdeki yıl 3 Mart'ta yapılacak eğitim ödül törenine Çanakkale, İzmir ve Mersin başkanlarının davet edilmesi ve konuların ele alınması yönünde karar alındığını anımsattı. Yalkı, şöyle devam etti:

        "Çeyrek asıra yaklaşan deneyimi ile mali, hukuki, idari... Hangi konuda ihtiyaç duyuyorsanız,  hangi konuda sorun yaşıyorsanız Bursa Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ni gönül rahatlığı ile arayabilir, bizlerden ya da yetkili çalışanımızdan hiçbir çekince içinde olmadan bilgi alabilirsiniz."

        Başkan Hasan Yılmaz da, 168 üyeli Mersin Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yaşadığı sorunları paylaştı. 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu yapımı konusunda Mersin'in merkez Mezitli Belediyesi ile iletişim halinde olduklarını anlatan Yılmaz, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçim öncesi protokolün imzalanmasını  hedeflediklerini söyledi.

Fotoğraflar