ÇEK Yönetim Kurulundan RUMELİSİAD'A ziyaret

ÇEK Yönetim Kurulundan RUMELİSİAD'A ziyaret

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Yönetim Kurulu, Rumelili Yönetici İş Adamı ve Sanayiciler Derneği (RUMELİSİAD) yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, Sayman Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi İpek Yalçın, Denetim Kurulu Üyesi Deniz Altunay, RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, Murat Evke, Sayman Ersin Birnican, Yönetim Kurulu Üyeleri, Metin Yaran, Erhan Adalıer, Naime Kaşmer, Fahrettin Arabacı, Halil Bedzeti ile bir araya geldi.

ÇEK'in yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri hakkında detaylı bilginin verildiği ziyarette, "Kır Çiçekleri Okusun Diye" ve ÇEKVAK Gıda Bankacılığı hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Projelerin daha geniş kitlelere ulaşması ve desteklenmesi için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

"Kır Çiçekleri Okusun Diye" projesiyle eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı amaçladıklarını ve bugüne kadar birçok çocuğun hayatına dokunduklarını belirten Nihan Alpay, ÇEKVAK Gıda Bankacılığı ile ihtiyaç sahiplerine gıda, kıyafet, hijyen ve temizlik malzemeleriyle destek olarak toplumsal dayanışmayı artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp de ÇEK'in projelerini büyük bir takdirle karşıladıklarını ve bu anlamlı çalışmalara destek vermekten memnuniyet duyacaklarını belirtti.

Fotoğraflar