ÇEK'ten vefa duygusu

"24 Kasım Öğretmenler Günü"nde Kır Çiçeklerine ders veren gönüllü öğretmenleri ağırlayan Çağdaş Eğitim Kooperatifi, vefa duygusu ve dayanışma ruhunun en güzel örneğini verdi.

Yurtta düzenlenen etkinliğe, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Füsun Kuter, Prof. Dr. Müfit Parlak, Aral Alkan, Atakan Ünsal, Denetleme Kurulu Üyesi Süheyla Toppamuk, Destek Birimler Müdürü Ayşen İnci, Yurt Müdürü Leyla Sevinç ile gönüllü öğretmenler katıldı.

Yurt Müdürü Leyla Sevinç, yaptığı kısa konuşmada, projenin başlamasından günümüze kadar Kır Çiçeklerinden desteğini esirgemeyen gönüllü öğretmenlere şükranlarını sundu, anlamlı günü kutladı.

Buğra Küçükkayalar, öğretmenleri "anne yarısı" olarak tanımlayarak başladığı konuşmasında, böyle bir yapının parçası olup çocukların yetişmelerine katkı sunan ve emeği geçen öğretmenlere çok teşekkür etti.

Böyle anlamlı bir günde bir araya geldikleri öğretmenlere kuruluşunun 23. yılında olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi ile ilgili ayrıntılı bilgi vermek istediğini dile getiren Küçükkayalar, şöyle konuştu:

"Yönetici arkadaşlarıma söylüyorum: En kısa zamanda bizleri bir kez daha bir araya getirsinler, Çağdaş'ın nerelerden nereye geldiğini, nasıl güçlü bir yapı oluştuğunu sizlerle paylaşmak isterim. Sanıyorum bugüne kadar böyle bir toplantı da yapılmadı. Emekleriniz bir kez daha şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum."

Konuşmaların ve kahvaltının ardından öğrencilerin seslendirdiği parçalara eşlik edildi ve Öğretmenler Günü pastası kesildi. Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan tarafından alınan hediyeler öğretmenlere takdim edildi.

Fotoğraflar