ÇEK ödülleri açıklandı

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin geleneksel hale gelen "ÇEK Ödülleri"ni kazanan adaylar belli oldu.

Bu yıl kapsam değişikliği yapılan ödüllerde, Prof. Dr. İoanna Kuçuradi ve Prof. Dr. Ebru Aktan Acar (Eğitim), Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD) (Hizmet), Osman Canik de (Teşvik) dalında ödüle layık görüldü.

Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülleri, "eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak" amacıyla veriyor.

ÇEK üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, yönetim kurulu üyeleri ise aday olamıyor.

 Ödüller, eğitim-öğretim kurumları yaptıranlara, eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluş ve yenilikler yapan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan, ulusal eğitim konularında yayın yapan, kitap yazan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

 Ödüller, 3 Mart 2020 tarihinde Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Orhangazi Salonunda saat: 19.00'da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Ödül töreninin ardından sanatçı Sunay Akın, "Görçek" isimli gösteriyi sahneleyecek.

 

Fotoğraflar