ÇEK'in kurmay heyeti toplandı

ÇEK'in kurmay heyeti toplandı

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin (ÇEK) hedefleri, stratejisi, yatırımları ve mali yapısı, Danışma Yüksek Kurulu toplantısında masaya yatırıldı.

3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonu'nda yapılan toplantıya ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, geçmiş dönem başkanları Fevzi Topçuoğlu, Nejat Vardar, Mümin Ceyhan, Prof. Dr. Ulviye Özer, Ali Arabacı, Buğra Küçükkaylar, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Füsun Kuter, Nihan Alpay, Zafer Tolunay, Süheyla Toppamuk, Aral Alkan, Kubilay Aydın, Dr. Ertuğrul Zeki Aydın, Eralp Atabek, Prof. Dr. Rüçhan Uz, Denetleme Kurulu üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu ile kurum müdürleri katıldı.

Başkan Prof. Dr. Müfit Parlak yaptığı konuşmada, en son 2019 yılında yaptıkları danışma kurulu toplantısını, araya salgın ve deprem girmesi nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarına değindi.

ÇEK'in mali verileri, mal varlığı, çalışan, öğrenci ve ortak sayıları, destekler, yapısal varlıklar hakkında bilgiler veren Prof. Dr. "Katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ni birlikte çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Nihan Alpay, "mali veriler", Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim - Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Rüçhan Uz, "eğitim", ÇEK Başkan Yardımcısı Zafer Tolunay da "ÇEKSANAT" ile ilgili sunum yaptı.

Toplantıda düşüncelerini paylaşan Danışma Kurulu üyeleri de ÇEK'in yatırım projelerine kaynaktan öğrencilere burs bulmaya, üye sayısının artırılmasından ÇEK'in yurt genelinde yaygınlaşmasına yönelik çalışmalarda görev almaya hazır olduklarını belirterek, tecrübeyle bilgi, yenilerle eskiyi buluşturmasından dolayı yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Fotoğraflar