ÇEK'e yeni üye arayışı

Bursa Eczacılar Odası Başkanı Okan Şahin, ÇEK bünyesindeki eczacı üye sayısının daha da artması yönünde çalışma yapacaklarını söyledi.

Oda Başkanı Şahin, Genel Sekreter Timur Nizam, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Karademir, Barış Asa ve Özge Bekdemir Daru, ÇEK Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Müfit Parlak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Güler - Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda yapılan ziyarette, ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri Aral Alkan ile Kubilay Aydın da hazır bulundu.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve oda yönetimine teşekkür etti.

ÇEK'in idari, mali yapısı ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında konuklara bilgi veren Prof. Dr. Parlak, ortak sayısının artmasına yönelik yapılacak çalışmalarda eczacıların destek vermesini rica etti.

Oda Başkanı Şahin de, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin varlığını çok önemsediklerini belirterek, kurumun daha iyi noktalara gelmesi ve ortak sayısının artması yönünde yapılacak çalışmalara destek olacaklarını bildirdi. 

Fotoğraflar