ÇEK çalışanlarına güvence

ÇEK çalışanlarına güvence

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (COVID - 19) salgını nedeniyle eğitim, sağlık ve ekonomik alandaki kararlarını ardı ardına yaşama geçiren Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu, çalışanların yüreğine su serpecek kararlara imza attı.

Yerküreyi kasıp kavuran pandemiye rağmen, çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren, bir dizi önemli kararları ardı ardına alarak yaşama geçiren ÇEK Yönetim Kurulu, kuruluşunun 25. yılında ilk kez sanal ortamda bir toplantıyı gerçekleştirdi.

Toplantıda, öğrencilerin online eğitimleri,  derslerin yapılmadığı süreçte velilerin hak kaybına uğramaması, projelerin durumu ve çalışanların özlük haklarına yönelik konular ele alındı.

Başkan Buğra Küçükkayalar, insanlık tarihinin görmüş olduğu en zorlu süreçlerden birine Çağdaş Eğitim Kooperatifinin güçlü bir şekilde girmesine neden olan herkese çok teşekkür etti.

Pandeminin can kaybının yanı sıra, ülkelerin ekonomik koşullarını alt süt ettiğini, üretimin durduğunu, çalışanların işinden olmaya başladığını anımsatarak, şunları söyledi:

"Öğrencilerimizin derslerin geri kalmaması için ne gerekiyorsa yapıyoruz.  Velilerimizin hak kaybına uğramaması için bir dizi kararlar aldık. Kurumun bugünlere gelmesinde emeği geçen çalışanlarımızı da unutmuyoruz. Çalışanlarımızın özlük haklarına dokunmuyor, hiçbirini işten çıkarmıyoruz. Yolumuza birlikte devam edeceğiz."

Küçükkayalar, zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması ve dayanışma içinde olunması gerektiğini belirterek, "Aklın ve bilimin ışığında bugünlerin üstesinden" gelineceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

Fotoğraflar