ÇEK - ADD Dayanışması

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürhan Akdoğan, ses getirici projelerde Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) ile birlikte hareket etmek için heyecan duyduklarını bildirdi.

ADD Başkanı Akdoğan'ın ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak'ı Güler- Osman Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda yaptığı ziyarette, ADD Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Gençal, Raşit Barışıcı, Ali Sarı, Sevda Erdoğdu ile ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri, Aral Alkan ve Kubilay Aydın hazır bulundu.

Prof. Dr. Parlak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, her iki sivil toplum örgütü arasındaki iş birliğinin daha da artması, birlikte projeler geliştirmesi dileğinde bulundu.

Akdoğan da Atatürkçü Düşünce Derneği'nin tüm üyeleriyle birlikte ÇEK'in yanında olduğunu belirterek, ses getirici projelerde birlikte hareket için heyecan duyduklarını söyledi.

ÇEK'TEN İADEİ ZİYARET

Öte yandan, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, Yönetim Kurulu üyeleri Aral Alkan, Eralp Atabek ve Kubilay Aydın, ADD Başkanı Gürkan Akdoğan'a iadei ziyarette bulundu.

Fotoğraflar