Bursa iş dünyası ÇEK'in yanında

Bursa iş dünyası ÇEK'in yanında

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Yönetim Kurulu, Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği'nin (BUSİAD) göreve yeni seçilen Yönetim Kurulu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

BUSİAD Evi'nde gerçekleşen ziyarete ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoglu, Aral Alkan, Süheyla Toppamuk, Eralp Atabek, Denetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdürrahim Korukçu katıldı.

BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçukkayalar, Başkan yardımcıları Veda Girgin Eroğlu, Tuncer Hatunoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Sevda Keskin Gülmez, Serdal Can, Sevgi ve Eğitim Komitesi Başkanı Beril Baylan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, iki kurum arasındaki işbirliğini artırmak için neler yapılabileceği ele alındı.

ÇEK Başkanı Prof. Dr. Parlak, göreve yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti, başarı dileğinde bulundu. BUSİAD ile ÇEK arasındaki işbirliği ve dayanışmanın giderek daha da artacağına olan inancını dile getiren Prof. Dr. Parlak, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

BUSİAD Başkanı Küçükkayalar da, göreve seçilmesinin ardından yönetim kurulu bünyesinde yapılan kurumsal yapılanmalar hakkında bilgiler verdi, özellikle eğitim alanındaki işbirliğinin daha da artacağını kaydetti.

Fotoğraflar