Böyle vefalı öğrenci az bulunur

Böyle vefalı öğrenci az bulunur

"24 Kasım Öğretmenler Günü"nde en anlamlı hediye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile ÇEK Fen Lisesi'nin yapımını üstlenen Halil Güleç'ten geldi.

Bu anlamlı günde Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne öğretmenleri Sevim Benol, Ömer Kayın ve Nurten Kalleci adına bağışta bulunan Halil Güleç ve Başkan Mustafa Bozbey, Kır Çiçekleri'nin geleceğe umutla bakmalarını sağladı.

ÇEK Kurumsal İletişim Sorumlusu Teoman Alper, Çelenk Hizmeti Sorumlusu Nergis Taşkın, Halil Güleç'in öğretmenleri Sevim Benol ve Ömer Kayın'ı ziyaret ederek, ÇEK Öğretmenler Günü Kartını takdim etti.

Öğrencilerinin duyarlılığı karşısında hayli duygulanan Benol ve Kayın, aradan yıllar geçse dahi öğrencileri tarafından hatırlanmanın çok güzel olduğuna dikkati çekerek, vefalı bir öğrenciye sahip olmalarından duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Başkan Bozbey'in öğretmeni Nurten Kalleci de, böyle güzel ve anlamlı hediye karşısında duygulandığını, her fırsatta kendisini arayan öğrencisi Mustafa Bozbey'i arayıp teşekkür edeceğini söyledi.

Öğretmenler Günü Kartı ayrıca, velilerin yaptığı bağışlarla Özel Öncü Okulları, Görükle Dumlupınar, Abdurrahman Vardar, Nedim Öztan ilkokulları, Elifanne ve Minik Yıldızlar anaokulları ile BUSMEK'teki öğretmenlere de takdim edildi.

 

Fotoğraflar