BOSİAD ÇEK'in yanında

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri, Bursa Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BOSİAD) Yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri ve projeler üzerine verimli görüşmeler yapıldı.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, Yazman Umut Ceyhan, Sayman Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi İpek Yalçın, Denetim Kurulu Üyesi Şükran Yılmaz Soğukpınar ve Deniz Altunay'ın katıldığı ziyarette, BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Çağan ve Başkan Yardımcısı Özgür Şahin, Sayman Ertan Demirdüzen, yönetim kurulu üyesi Sadi Cem Türkün ile eğitim alanında atılabilecek adımlar ve yapılacak projeler konuşuldu.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, BOSİAD'ın misafirperverliği için teşekkür ederek, "Eğitimde sürdürülebilirlik ve yenilikçi projeler konusundaki iş birliklerimizi güçlendirmek istiyoruz. BOSİAD ile yapacağımız projelerin, çocuklarımızın geleceğine büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz." dedi.

BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Çağan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇEK'in eğitime olan katkılarını ve projelerini takdir ettiklerini, ellerinden gelecek her türlü desteği sağlayabileceklerini ifade etti.

Fotoğraflar