Başkanlara ziyaret turu

Bursa'nın aydınlığa açılan penceresi Çağdaş Eğitim Kooperatifi ailesinin bir parçası olmanın onurunu ve gururunu yaşayan Nilüfer ve Gemlik Belediye başkanları, ÇEK'e destek sözünü yinelediler.

ÇEK genel kurulunda başkanlık görevini Buğra Küçükkayalar'dan alan Prof. Dr. Müfit Parlak, Başkan Yardımcısı Zafer Tolunay, Sayman Nihan Alpay, Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan, Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan ile Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Gemlik ilçesinde yapılanması, yükseköğrenim öğrencilerine yönelik yurt açılması, belediye anaokuluna destek verilmesi, ilçe ve köylerinde ekonomik olanaktan yoksun kız çocuklarının okumasına yönelik çalışma yapılması konuları ele alındı.

Başkan Sertaslan, yüz yüze eğitimin başlamasıyla ilçede ciddi bir yurt sorunu yaşadıklarını, belediyenin imkânları doğrultusunda açılan evlerle mağduriyeti gidermeye çalıştıklarını söyledi.

Eğitime yönelik sorunların çözümünde Çağdaş Eğitim Kooperatifi ile ortak projelerde yer almaya, destek vermeye hazır olduklarının altını çizen Sertaslan, "ÇEK'in varlığını çok önemsiyor, ilçemde de faaliyette olmasını çok istiyorum" dedi.

Başkan Prof. Müfit Parlak, Gemlik Belediyesi ile ortak proje içinde yer almayı çok önemsediklerini belirterek, desteklerinden ötürü Başkan M. Uğur Sertaslan'a teşekkür etti.

Başkan Yardımcısı Zafer Tolunay, ÇEKSANAT ile Gemlik Belediyesi arasındaki birlikteliğin sürmesi dileğinde bulundu.

Prof. Dr. Parlak, Gemlik Belediyesi'nin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaretinde, Nilüfer Belediyesi ile ÇEK arasındaki dayanışmanın dün, bugün ve yarınlarda da devam edeceğine işaret etti. Prof. Dr. Parlak, bugüne kadar Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yanında olan desteğini esirgemeyen Nilüfer Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkan Turgay Erdem de, yeni seçilen Prof. Dr. Müfit Parlak ve yönetimi kutladı, başarı dileğinde bulundu.

ÇEK heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdem, Nilüfer Belediyesi olarak Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin yanında olmayı sürdüreceklerini, projelerine destek vereceklerini söyledi.

Fotoğraflar