Başkan Bozbey'den ÇEK'e destek

Başkan Bozbey'den ÇEK'e destek

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ne olan desteğinin süreceğini söyledi.

       Yeni hedeflerle yola çıkan Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu'nun ilk ziyaret durağı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

       Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu üyeleri Nihan Alpay, Doğan Yılmaz, Atakan Ünsal ve Ahmet İncegül'ün de yer aldığı ziyarette, yeni seçilen yönetimin hedefleri ve çalışmaları hakkında Başkan Bozbey'e bilgi verdi ve destek istedi.

        2017-2018 eğitim-öğretim döneminde ÇEK Lisesi'ni hizmete açacaklarını, önümüzdeki yıldan itibaren kayıtlara başlanacağını, Kır Çiçekleri'ne "burs kampanyası" başlattıklarını anlatan Küçükkayalar, iç ve dış iletişimde yeniden yapılanma dönemine girdiklerini söyledi.

        Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin okullar açarak para kazanmak gibi bir amaç ve hedefinin olmadığına dikkati çekerek, "Tek hedefimiz, ekonomik olanaktan yoksun çocuklara daha fazla eğitim olanağı sunmak. Bu felsefemizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz" dedi.

        "Anaokulundan Üniversiteye..." hedefinde en önemli projelerden biri olan lisenin önümüzdeki yıl eğitim-öğretime açılacağını anlatan Küçükkayalar, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Bugüne kadar kurumlarımızın tamamını dayanışma kültürünün en güzel örneklerini vererek birlikte yaşama geçirdik.  Her fırsatta bize destek verdiniz. Şimdi 'Anaokulundan Üniversiteye' hedefinde en önemli projemiz olan lisemiz için desteğinizi esirgemeyeceğinizi biliyoruz. Katkılarınız için çok teşekkür ediyoruz."

        Başkan Mustafa Bozbey de, Çağdaş Eğtim Kooperatifi'ni çok önemsediğini, projelerine hep destek verdiğini, bundan sonra da desteğinin süreceğini ifade etti.  Bozbey, "Lisenin yeni eğitim-öğretim dönemine açmak ve daha çok Kır Çiçeğine burs olanağı sunmak için bize düşen görevi yerine getiririz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da ÇEK'e desteğimiz sürecek" dedi. 

Fotoğraflar