Akın: "Harikalar diyarındayım"

Akın: "Harikalar diyarındayım"

Sanatçı Sunay Akın, Bundan sonra Bursa deyince insanların aklına Çağdaş Eğitim Kooperatifinin geleceğini belirterek, "Kendimi bir an harikalar diyarında hissettim" dedi.

Çağdaş Eğitim Kooperatifi 14. Ödül töreni etkinlikleri kapsamında "Görçek" isimli oyunu sahnelemek amacıyla geldiği Bursa'da kooperatif merkezini ziyaret eden sanatçı Sunay Akın, ÇEK'in yaptığı çalışmalar karşısında büyülendi.

Sunay Akın'ın Çağdaş Eğitim Kooperatifini ziyarette, Başkan Buğra Küçükkayalar, İkinci Başkan Turgut Yalkı, Yönetim Kurulu üyeleri Atakan Ünsal ve Aral Alkan hazır bulundu.

Başkan Küçükkayalar, yaptığı sunumda, Çağdaş Eğitim Kooperatifinin kuruluş amacı, mali yapısı, sosyal sorumluluk projeleri, yürütmekte olduğu çalışmalar ile hedefleri hakkında bilgiler verdi.

25. yılını kutlamaya hazırlanan Çağdaş Eğitim Kooperatifinde güzel çalışmalara imza atıldığını anlatan Küçükkayalar, "'Anaokulundan Üniversiteye' hedefiyle çıktığımız yolda bir tek üniversite kaldı. Hedefimiz, kısa sürede kurumlarımızın arasına üniversiteyi de eklemek" diye konuştu.

Sosyal sorumluluk projeleri "Kır Çiçekleri Okusun Diye", "ÇEK(İ)MECE", "ÇEKSANAT",  Çağdaş Eğitim Kooperatifi İnovasyon Reform Geliştirme Merkezi (ÇEKİRGEM) hakkında da bilgi veren Küçükkayalar, Çağdaş Eğitim Kooperatifinin yurt geneline yaymak amacıyla çalışmalar yapıldığını ifade etti.

ÇEK Başkanı Buğra Küçükkayalar'ın anlattıkları karşısında büyülenen Sunay Akın, Çağdaş Eğitim Kooperatifini bildiğini, ancak bu derece büyük, bu kadar insana ulaşıldığını tahmin etmediğini ifade etti.

ÇEK'in yaşama geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinden çok etkilendiğine işaret eden Akın, şöyle konuştu:

"Siz anlatırken bir an kendimi harikalar diyarında hissettim. Gerçekten inanılmaz şeyler yapmışsınız. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bundan böyle Bursa deyince insanların aklına ÇEK gelmeli. İyi ki varsınız.

Amacımız, bir ağaç gibi tek ve hür olurken, orman gibi kardeşçesine bir arada yaşamak. Görüyorum ki bu çatı altında çocuklar Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, laik ve kendi ayakları üzerinde durabilen, sosyal sorumluluk bilinciyle de topluma faydalı bireyler olarak yetişiyorlar."

Fotoğraflar